Header afbeelding
Lid worden
Het (leren) bespelen van een instrument is super leuk om te doen, het stimuleert je hersenen, prikkelt je zintuigen en bevorderd je creativiteit ! je wordt er in feite slimmer van en dat is wetenschappelijk bewezen. Maar daarnaast is samen muziek maken gewoonweg een van de leukste dingen om te doen. Het samen spelen in een orkest maakt het een geweldige beleving. En daarbij is het ook gewoon heel gezellig bij onze club. Tijdens de pauze of na afloop van de repetitie drinken we gezellig een drankje samen. Kom gerust eens kijken op een van de repetities of informeer even bij een van de bestuursleden (zie contact).

Onze vereniging heeft zelf professionele opleiders in dienst en verzorgt de muziekopleiding voor leerling muzikanten geheel in eigen beheer. Je hoeft zelf geen muziekinstrument aan te schaffen want dat krijg je in bruikleen van de vereniging. Handig toch !
Zowel kinderen, jongeren of volwassenen die nog nooit een instrument hebben bespeeld zijn welkom en we bieden hen de mogelijkheid om persoonlijk les te volgen van een van onze opleiders.
Het is ook mogelijkheid om opgeleid te worden voor muziekdiploma A, B en C.

Voor vragen en/of aanmelden kun je contact opnemen met:

Sanne Giezen
opleiding@sinthubertusherpen.nl


We hebben op dit moment direct plaats voor wat meer ervaren spelers, waaronder een:

Brassband:
trombonist, euphoniumspeler, bariton, es-bassist en hoornist, maar bespeel je een ander koperinstrument uit de brassband bezetting dan ben je ook van harte welkom. Of wil je het graag leren, neem dan ook gerust contact op. Er zijn altijd mogelijkheden voor je. h

Percussiegroep:
Slagwerker (zowel gestemd als ongestemd) interesse? kom eens kijken!

Bigband:
Trombone en Saxofoons
Kom gerust eens kijken op een van de repetities, je bent van harte welkom.

De percussiegroep repeteert op donderdag avond in Oss
De brassband repeteert op woensdag van 19:30 - 21:45 uur
Bigband repeteert op dinsdagavond van 20:00-21:30uur
De hofkapel repeteert op zondag van 11:30 - 13:00 uur

Repetitie locatie: Klein Slotje, Schoolstraat 2, 5373 BC, Herpen