Header afbeelding

Nieuwjaarsconcert en receptie met Helden van Herpen

 

Zondagmiddag 5 januari 2020 verzorgt Muziekvereniging Sint Hubertus Herpen haar traditionele nieuwjaarsconcert. De Percussiegroep en de Brassband hebben weer een prachtig programma samengesteld met o.a. een aantal nummers die ook gespeeld en gezongen zijn, tijdens het filmconcert ‘Saturday Night At The Movies & More’ in november.

 

Aansluitend aan het concert is de nieuwjaarsreceptie van Dorpsraad Herpen met daarin de bekendmaking van ‘de Helden van ’t land van Herpen’. Deze eer gaat naar een groep vrijwilligers die zich op een bijzondere manier heeft ingezet voor de leefbaarheid. Vorig jaar waren dat de vrijwilligers van ‘Jeugdvakantiewerk Herpen’.

 

Benieuwd naar de Helden van 2019 en zin in een gezellige, leuke en muzikale middag? Kom dan zondagmiddag 5 januari naar dorpshuis ’t Slotje, in Herpen! Aanvang 14.00 uur. Toegang gratis.

Harry Godtschalk nieuwe dirigent

Per 27 november 2019 heeft de brassband een nieuwe dirigent: Harry Godtschalk.

 

 

Na lang wikken en wegen heeft Hans de Wilde helaas besloten te stoppen als dirigent bij de brassband van Sint Hubertus. Na een sollicitatieronde kwam Harry als winnaar uit de bus, en het dirigeerstokje van Hans overgenomen.

 

Saturday Night At The Movies een daverend succes!

Saturday Night AT THE MOVIES & MORE was één groot muzikaal film spektakel in theaterzaal Dorpshuis ’t Slotje. Ontvangst door de piccolo’s, perfect geluid en licht van HVR Show Equipment, duidelijk presentatie duo Kim Gijsbers & Erik Banken, harde werkers voor en achter de schermen, enthousiaste muzikanten / dirigenten / zanger & zangeressen en een geweldig publiek. Met dank aan Marc van den Berg voor de prachtige foto’s.

Muziekvereniging Sint Hubertus is trots!

 

Posted by Muziekvereniging St. Hubertus Herpen on Sunday, November 24, 2019

 

 

Saturday Night At The Movies & More

Herinnerd u zich deze nog??? November 2016; Muziekvereniging Sint Hubertus Herpen organiseerde Saturday Night At The Movies. Een groot succes! Dat smaakte naar meer. En meer…… dat komt er! Zaterdagavond 23 november 2019 organiseert Sint Hubertus namelijk; Saturday Night At The Movies & More. Geïnteresseerd? Noteer dan alvast deze datum in uw agenda.

 

Sanne Giessen geslaagd voor D-examen

6 Oktober j.l. ging Sanne Giezen van Muziekvereniging Sint Hubertus Herpen op voor het praktijkgedeelte van muziekdiploma D. Met een dikke 8 gemiddeld slaagde ze hiervoor. Een Topprestatie! Sanne Proficiat. Sint Hubertus is trots op jou!
Vooraf aan het D-examen concert speelde Sanne eerst een aantal technische nummers zonder publiek. Tijdens het concert (nu met publiek) speelde ze de volgende twee solo’s: Concierto de Aranjuez en Sorry. Ze werd muzikaal begeleid door Brassband Sint Hubertus en door haar muziekleraar Remco Spierings (op piano).

Muziek Schoolproject basisschool ’t Schrijverke 2018

In de week van 19 februari starten we weer met muzieklessen in groep 4 en groep 5. De kinderen van groep 4 krijgen blokfluitles van blokfluitdocent Arlette van Hout. Al heel snel kunnen de kinderen enkele noten spelen op hun blokfluit. Met de geleerde noten spelen ze dan samen een mooi bekend liedje.
(meer…)

Eric de Hoog nieuwe voorzitter!

Tijdens de algemene ledenvergadering van muziekvereniging St. Hubertus op maandagavond 3 april,
droeg Wilbert Kuijken zijn functie als voorzitter over aan Eric de Hoog. Na 9 jaar voorzitterschap
vond Wilbert het namelijk tijd voor een nieuwe voorzitter. Bij gebrek aan een voorzittershamer
overhandigde Wilbert zijn sleutels van repetitielokaal ’t klein Slotje, aan Eric. (meer…)

Herpen krijgt eigen theaterzaal (2)

Thekes Herpen opent op zaterdagavond 5 november de deuren van een nieuwe ‘tijdelijke’ theaterzaal. Saturday Night At The Movies is die avond de spectaculaire voorstelling waarmee deze ‘nieuwe zaal’ in gebruik wordt genomen. Organisatie is in handen van muziekvereniging St. Hubertus Herpen, die dit jaar 85 jaar bestaat.

(meer…)

Herpen krijgt eigen theaterzaal!

Zaterdagavond 5 november opent Thekes Herpen de deuren van een nieuwe theaterzaal. Saturday Night AT THE MOVIES is die avond de spectaculaire voorstelling waarmee deze ‘nieuwe zaal’ in gebruik zal worden genomen. Nooit eerder is er in Herpen een vergelijkbare voorstelling vertoond. De organisatie is in handen van muziekvereniging St. Hubertus Herpen, die dit jaar 85 jaar bestaat.

(meer…)

Nieuwjaarsconcert 2016

Zondag 10 januari verzorgt Muziekvereniging St. Hubertus i.s.m. Dorpsraad Herpen het traditionele nieuwjaarsconcert met aansluitend een nieuwjaarsreceptie. Onder het motto ‘alles uit de kast’ is St. Hubertus ondertussen een ledenwervingsactie gestart en tijdens het nieuwjaarsconcert zullen zij ook muzikaal ‘alles uit de kast’ halen.

(meer…)

Logo
© 2017 || St. Hubertus Herpen