Header afbeelding
<< Terug

Herpen krijgt eigen theaterzaal!

Zaterdagavond 5 november opent Thekes Herpen de deuren van een nieuwe theaterzaal. Saturday Night AT THE MOVIES is die avond de spectaculaire voorstelling waarmee deze ‘nieuwe zaal’ in gebruik zal worden genomen. Nooit eerder is er in Herpen een vergelijkbare voorstelling vertoond. De organisatie is in handen van muziekvereniging St. Hubertus Herpen, die dit jaar 85 jaar bestaat.

 

Hollywood in Herpen, het moet niet gekker worden. Toch is het zo! Spectaculaire filmfragmenten van beroemde films worden gedraaid en St. Hubertus zorgt – i.s.m. diverse gastartiesten – voor de muzikale omlijsting.
Het zijn unieke filmfragmenten die speciaal voor deze voorstelling worden samengesteld. Zodanig, dat ze perfect combineren met de muziek die tegelijkertijd live gespeeld zal gaan worden.

 

Na deze avond zal de theaterzaal weer in originele staat hersteld worden. Tenminste, zover dat nog kan. Want de kans is namelijk zeer groot, dat het dak er die avond af zal gaan! Eén ding staat nu al vast; er zal geschiedenis geschreven gaan worden. Natuurlijk wilt u daar getuige van zijn en dat kan ook! Noteer daarom 5 november alvast in uw agenda. De kaartverkoop start na de zomervakantie.

Logo
© 2017 || St. Hubertus Herpen