Header afbeelding
<< Terug

Herpen krijgt eigen theaterzaal (2)

Thekes Herpen opent op zaterdagavond 5 november de deuren van een nieuwe ‘tijdelijke’ theaterzaal. Saturday Night At The Movies is die avond de spectaculaire voorstelling waarmee deze ‘nieuwe zaal’ in gebruik wordt genomen. Organisatie is in handen van muziekvereniging St. Hubertus Herpen, die dit jaar 85 jaar bestaat.

 

Bij het openen van de deuren klinken als eerste de mooie klanken van opleidingsorkest ToetTie. Zij gaan het publiek muzikaal begeleiden naar de hoofdact van de avond. Een voorstelling waarbij spectaculaire filmfragmenten van beroemde films gedraaid worden en daarbij zorgt St. Hubertus – in samenwerking met diverse gastartiesten – voor de muzikale omlijsting. Bijzondere filmfragmenten die speciaal voor deze voorstelling zijn samengesteld. Zodanig, dat ze perfect combineren met de muziek die tegelijkertijd live gespeeld wordt. Na de voorstelling treedt de allround coverband Syndicate op. De nieuwe theaterzaal gaat er gegarandeerd prachtig uitzien, maar heeft echter ook één nadeel: Er zijn maar een beperkt aantal zitplaatsen.

 

Dus ben je van plan te komen kijken? Zorg dan dat je op tijd bent met het kopen van een entreekaartje. Deze kosten 10 euro per stuk en zijn vanaf 30 september te koop bij warenhuis Ad van den Oever, bij Thekes en via het bestelformulier op deze website.

Logo
© 2017 || St. Hubertus Herpen