Header afbeelding

Saturday Night At The Movies & More

Herinnerd u zich deze nog??? November 2016; Muziekvereniging Sint Hubertus Herpen organiseerde Saturday Night At The Movies. Een groot succes! Dat smaakte naar meer. En meer…… dat komt er! Zaterdagavond 23 november 2019 organiseert Sint Hubertus namelijk; Saturday Night At The Movies & More. Geïnteresseerd? Noteer dan alvast deze datum in uw agenda.

 

Sanne Giessen geslaagd voor D-examen

6 Oktober j.l. ging Sanne Giezen van Muziekvereniging Sint Hubertus Herpen op voor het praktijkgedeelte van muziekdiploma D. Met een dikke 8 gemiddeld slaagde ze hiervoor. Een Topprestatie! Sanne Proficiat. Sint Hubertus is trots op jou!
Vooraf aan het D-examen concert speelde Sanne eerst een aantal technische nummers zonder publiek. Tijdens het concert (nu met publiek) speelde ze de volgende twee solo’s: Concierto de Aranjuez en Sorry. Ze werd muzikaal begeleid door Brassband Sint Hubertus en door haar muziekleraar Remco Spierings (op piano).

Muziek Schoolproject basisschool ’t Schrijverke 2018

In de week van 19 februari starten we weer met muzieklessen in groep 4 en groep 5. De kinderen van groep 4 krijgen blokfluitles van blokfluitdocent Arlette van Hout. Al heel snel kunnen de kinderen enkele noten spelen op hun blokfluit. Met de geleerde noten spelen ze dan samen een mooi bekend liedje.
(meer…)

Eric de Hoog nieuwe voorzitter!

Tijdens de algemene ledenvergadering van muziekvereniging St. Hubertus op maandagavond 3 april,
droeg Wilbert Kuijken zijn functie als voorzitter over aan Eric de Hoog. Na 9 jaar voorzitterschap
vond Wilbert het namelijk tijd voor een nieuwe voorzitter. Bij gebrek aan een voorzittershamer
overhandigde Wilbert zijn sleutels van repetitielokaal ’t klein Slotje, aan Eric. (meer…)

Herpen krijgt eigen theaterzaal (2)

Thekes Herpen opent op zaterdagavond 5 november de deuren van een nieuwe ‘tijdelijke’ theaterzaal. Saturday Night At The Movies is die avond de spectaculaire voorstelling waarmee deze ‘nieuwe zaal’ in gebruik wordt genomen. Organisatie is in handen van muziekvereniging St. Hubertus Herpen, die dit jaar 85 jaar bestaat.

(meer…)

Herpen krijgt eigen theaterzaal!

Zaterdagavond 5 november opent Thekes Herpen de deuren van een nieuwe theaterzaal. Saturday Night AT THE MOVIES is die avond de spectaculaire voorstelling waarmee deze ‘nieuwe zaal’ in gebruik zal worden genomen. Nooit eerder is er in Herpen een vergelijkbare voorstelling vertoond. De organisatie is in handen van muziekvereniging St. Hubertus Herpen, die dit jaar 85 jaar bestaat.

(meer…)

Nieuwjaarsconcert 2016

Zondag 10 januari verzorgt Muziekvereniging St. Hubertus i.s.m. Dorpsraad Herpen het traditionele nieuwjaarsconcert met aansluitend een nieuwjaarsreceptie. Onder het motto ‘alles uit de kast’ is St. Hubertus ondertussen een ledenwervingsactie gestart en tijdens het nieuwjaarsconcert zullen zij ook muzikaal ‘alles uit de kast’ halen.

(meer…)

Brassband krijgt nieuwe dirigent

Vandaag heeft Hans de Wilde, de nieuwe dirigent van de brassband, zijn contract getekend. Hans stelt zich even aan ons voor:

 

(meer…)

Logo
© 2017 || St. Hubertus Herpen