Header afbeelding

Bigband - Little Lock band

*Little Lock Band is opgericht in 2021

Wij zijn een jonge, gezellige en gemotiveerde club muzikanten, met de leeftijden varierend van 15 t/m 35 jaar. Allemaal hebben we hetzelfde doel: leuke muziek maken, samen! Naast het samen muziek maken vinden we het belangrijk om als groep beter te worden, maar kijken we ook waar voor jou de uitdaging zit, zodat je zelf als muzikant kan groeien. Niet te vergeten: na de repetitie blijven we graag hangen voor een drankje! Momenteel zijn we op zoek naar een nieuwe muzikaal leider ! Ben jij dat ? Neem dan snel contact op met Sanne !

Kijk ook op onze eigen site: Littlelockband.nl


Little Lock Band is een bigband met als doel aansluiting de vinden met jeugdige muzikanten uit de omgeving. Hoe meer zielen, hoe meer vreugde! Het plezier dat wij hebben in het maken van muziek en de onderlinge gezelligheid willen we graag uitstralen op verschillende podia. Daarnaast vinden we het belangrijk om ons zelf te blijven uitdagen en te kijken wat er allemaal mogelijk is als we er met zn allen voor gaan. Naast de ambitie om als groep te groeien luisteren we ook naar individuele wensen, zodat iedere muzikant de ruimte krijgt om te doen wat hij/zij leuk vindt.

De bigband repeteert op de dinsdagavond van 20.00u tot 21.30u in Dorpshuis t Slotje in Herpen. Momenteel zijn we nog op zoek naar enthousiaste saxofonisten en trombonisten. Dus ben jij die enthousiaste saxofonist of trombonist die we zoeken? Informeer dan bij Sanne (zie contact) of loop gewoon een keertje binnen op de dinsdagavond om te komen kijken.

En voor de liefhebbers hieronder wat achtergrond info over de *naam 'Little Lock band'.

Deze hebben we ontleend aan de onze repetitieruimte 'Klein Slotje' wat vertaald naar het engels 'Little Lock' is EN de band is opgestart tijdens de corona-periode met helaas een aantal 'lock'downs. Daarnaast komen we bij het spelen van muziek verschillende sleutels tegen, bijvoorbeeld de G-sleutel. Met deze sleutels openen we het slot 'Lock'.